Inpakken

Dagelijks worden er in groepsverband verschillende soorten inpakwerkzaamheden verricht. De basis hiervan ligt veelal bij de vraag van externe bedrijven die onze hulp nodig hebben bij het inpakken van bv. speelgoed of het sorteren en inpakken voor bv. cosmeticabedrijven. Ook is het mogelijk om een mailing door ons te laten verzorgen; denk hierbij aan kopiëren en invouwen.

Houtbewerking

In de volwaardige houtwerkplaats worden onder gepaste begeleiding producten gemaakt met hout, direct voor verkoop of gericht op de maatschappij. Producten die worden gemaakt zijn bijvoorbeeld een appelkistje of een 3D-logo van je favoriete voetbalclub. Maar ook reparaties aan meubels behoren tot de werkzaamheden. We werken écht samen aan de producten en zonder werkdruk.

Transport

Op logistiek gebied zijn onze mensen ook thuis. Er is een diversiteit aan magazijnwerkzaamheden die men kan uitvoeren, om zo het gehele logistieke proces goed te doen verlopen. Voorbeelden hiervan zijn het sealen van pallets of het werken met een stapelaar.

Ook het halen en brengen van werk naar onze leveranciers/klanten hoort tot de werkzaamheden. Dit doen we met onze nieuwe bus, die mede mogelijk gemaakt is door financiële ondersteuning van onder andere meerdere sponsoren.

Facilitair

Bij het Patent is een kantine waarin men, naast het gebruikelijk eten en drinken, een aantal werkzaamheden kan verrichten. Er wordt koffie gezet, de afwas wordt gedaan en de was wordt verzorgd. Daarnaast dragen de cliënten samen zorg voor een schoon en net gebouw.